Лазерна епилация на горна устна

лазерна-епилация-на-горна-устна

Окосмяването по лицето е сериозен проблем при жените, а и при мъжете, ако то се разпростира по скулите или по врата. Една от най-проблемните зони за нежния пол е областта над горната устна. С годините естественият мъх по лицето прераства в нежелано окосмяване. Същото може да се получи и при депилация на мъха по лицето. Ето затова неговото отстраняване става наложително.

Дълготрайното обезкосмяването навреме би могло да бъде една прекрасна инвестиция за Вас и Вашата кожа. За съжаление методите за депилация не могат да осигурят надеждно обезкосмяване, при това някои от тях са доста болезнени. Добрата нпвина е, че агресивният и болезнен начин на обезкосмяване бе изпратен в миналото от услугата лазерна епилация на горна устна.

Лазерната епилация е подходяща за извършване върху всички зони от лицето и от тялото. Нейната универсалност позволява бързата и безболезнена обработка на всички зони, с изключение областта около очите. Освен това, в зависимост от лазера, с който се извършват процедурите – лазерна епилация на горна устна може да се приложи при хора с всеки фототип кожа. Именно такъв вид лазерна технология е и Александритният лазер, с който работи лазер център „Армада”, град Пловдив. Лазер Александрит е връх в иновационните технологии в сферата. Той е проектиран да премахва отлично всякакъв вид нежелано окосмяване без да причинява раздразнение на кожата. Притежава размер на вълната 755 Nm., която достига точно до космения фоликул и синтезира висока топлина енергия с плътност, необходима за увреждането единствено на окосмяването.

Освен отлично обслужване и качествена лазерна епилация на горна устна, в лазер център „Армада” Ви очакват едни от най-добрите специалисти в град Пловдив. Преди същинската част от процедурата те ще определят към кой фототип спада Вашия цвят кожа и какъв вид е окосмяването в зоната. Според Вашите показатели ще бъде настроен и лазера. След процедурата ще получите индивидуална програма за посещения с насрочени дати за лазерна епилация на горна устна.

Ето какво още трябва да знаете за услугата:

 • Преди лазерна епилация на горна устна:
 • Няколко дни преди първата процедура премахнете космите по лицето с малка ножица или крем депилатор.
 • Зоната, която ще епилирате, не трябва да е има слънчев загар или такъв от солариум.
 • Ако сте ходили на кола маска на горната устна или сте използвали пинсета, трябва да изчакате поне 3 седмици преди да се подложите на лазерна епилация, за да израснат корените на космите.
 • Не трябва да изрусявате окосмяването, най-малко 2-3 седмици преди първата процедура.
 • По време на сеанса не трябва да носите грим.

 

 • След лазерна епилация на горна устна:

 

 • Не излагайте на слънце областта, която сте обезкосмили. В случай, че това е неизбежно– ползвайте висок фактор слънцезащитен крем.
 • Не подлагайте епилираната област на пилинг или други, причиняващи белене на кожата, процедури.
 • Използвайте хладка, не топла вода.
 • Спазвайте стриктно програмата и насрочените дати за посещение.

Характеристики на услугата:

Време за една процедура: 5-7 мин.

Време м/у процедурите: 4-6 седмици

Вреден брой процедури: 6-12 броя

Наличие на дискомфорт: Слабо

Tag: лазерна епилация на горна устна