Лазерна епилация на крака

лазерна-епилация-на-крака

Окосмяването по краката е характерно за всеки човек. То варира от много светло, рядко и тънко до гъсти и натрапчиви черни косми. Годините еволюция направиха неговата поява нежелана и още от древността, хората са се подлагали на различни болезнени процедури с цел неговото отстраняване. Днес ситуацията не се е изменила значително. Изключение прави новата услуга лазерна епилация, която предоставя безболезнено обезкосмяване. Всички останали методи за депилация по традиция са болезнени и не са подходящи за всеки.

Най-добрият и модерен начин за обезкосмяване е лазерната епилация. Това е така не само защото е безболезнена услуга, но и осигурява на потребителите гарантирано дълготрайно обезкосмяване. За щастие, с нея човек може да премахне косъмчетата по всяка част от тялото и лицето си. Именно затова в лазер центровете и клиниките, извършващи услугата, ще срещнете вариации от услуги, сред които и лазерна епилация на крака.

С тази иновационна услуга освен, че получавате безупречно обезкосмяване – Вие запазвате здравето на кожата си. След лазерна епилация на крака по кожата не остава зачервяване и в епилираната област не се усеща болка.

Най-добрият лазер, с който можете да извършите своята програма по лазерна епилация на крака е Александритният. Неговата ефективност произлиза от дължината на вълната му (755 Nm). Процедури с него в град Пловдив ще откриете единствено в лазер център „Армада”. Предимство на центъра е опитния персонал, който извършва епилацията. Още при първото си посещение в „Армада” ще бъде определен Вашия фототип кожа и вид окосмяване по краката. След края на първата процедура очаквайте и своята индивидуална програма за посещения, който съдържа насрочени дати за епилация и е съобразена изцяло с Вашите показатели. Обикновено необходимият брой процедури е от 4 до 6, но при всеки клиент броят е индивидуален.

Ето какво още трябва да знаете:

  • Преди лазерна епилация на крака:
  1. В рамките на една седмица преди процедурата не бива да излагате зоната на слънце или солариум.
  2. Ако сте премахнали окосмяването по краката си с епилатор или кола маска, непосредствено преди извършване на лазерната епилация – трябва да изчакате поне 3 седмици, докато корените на космите се възстановят.
  1. Два или три дни преди посещението си премахнете косъмчетата по краката с бръснач, депилиращ крем или ножица.

 

  • След лазерна епилация на крака:
  1. Не излагайте обработваната зона на слънце.
  1. Използвайте слънцезащитен крем.
  1. Препоръчително е да спазвате датите от Вашата индивидуална програма за посещения.

 

Характеристики на услугата:

Време за една процедура: 70-100 мин.

Време м/у процедурите: 4-6 седмици

Среден брой процедури: 4-6 броя

Наличие на дискомфорт: Слабо