Лазерна епилация подмишници

лазерна-епилация-на-подмишници

Окосмяването по подмишниците е сериозно предизвикателство за всеки човек, що се отнася до неговото отстраняване. Тъй като кожата в тази част от тялото е много нежна или чувствителна, не всеки може да прибегне до употребата на епилатор или кола маска. Единственият вариант за бързо, безболезнено и дълготрайно обезкосмяване е лазерната епилация.

С лазерна епилация подмишници в лазер център „Армада” Вие си осигурявате дълготрайно обезкосмяване и обработка на зоната с последен модел Александритен лазер. Този вид иновативна технология позволява безпроблемното отстраняване на всякакъв вид косъмчета, било то много светли и тънки, или гъсти и тъмни. Александритният лазер в център „Армада” работи с всеки тип кожа. Неговите настройки и подобрения му позволяват адаптирането за работа с всеки фототип, включително мулати и чернокожи.

Стандартният брой процедури при извършването на лазерна епилация подмишници е от 4 до 6, като той е индивидуален за всеки клиент. Това колко сеанса ще Ви бъдат необходими зависи от това как се повлиява кожата и окосмяването Ви. Лазер център „Армада” обаче Ви обещава гарантиран резултат още след първата манипулация – 20% перманентно премахване на косъмчета. Обезкосмяването с тази технология е напълно безболезнено, но в случай, че по време на сеанса почувствате лек дискомфорт – Александритният лазер притежава специална охлаждаща приставка CRYO, която впръсква струя студен въздух върху обработваната зона.

В лазер център „Армада” Ви очакват доказани в областта специалисти и медицински лица, които ще се погрижат за Вашата перфектна лазерна епилация и запазване здравето на кожата Ви. Още след първия сеанс ще Ви бъде изготвена индивидуална програма за посещения.

Ето какво трябва още да знаете:

Преди лазерна епилация подмишници:

  • Зоната, която ще епилирате, не бива да има слънчев загар или такъв от солариум.
  • Ако непосредствено преди да се подложите на лазерно епилиране, сте използвали епилатор или кола маска за обезкосмяване, трябва да изчакате 3 седмици, за да се възстановят корените на космите.
  • Два или три дни преди епилацията премахнете окосмяването с крем депилатор или бръснач.
  • Не правете процедури, които водят до белене на кожата – 15 дни преди сеанса.

След лазерна епилация подмишници:

  • Не излагайте епилираната зона на слънце.
  • Използвайте висок фактор слънцезащитен крем.
  • В случай, че придобиете слънчев загар, временно ще се наложи да прекратите програмата по лазерна епилация, докато възвърнете естествения си цвят на кожата.
  • Използвайте хладка, не топла вода.

Характеристики на услугата:

Време за една процедура: 10-15 мин.

Време м/у процедурите: 4-6 седмици

Среден брой процедури: 4-6 броя

Наличие на дискомфорт: Средно

Tag: лазерна епилация подмишници